Menu

HET voorgerecht

Kroketje van handgepelde grijze garnaal

Grijze garnaal/divers slaatje/whiskey cocktail dressing

€20

Gelakte zalm
Graanmosterd/honing/bosui/kiemen

€20

Carpaccio van ossenhaas

Truffel/parmigiano reggiano/greenpeez

€20

Tartaar van Belgisch wit-blauw

Klassieke bereiding

€20

Octopus op Italiaanse wijze

olijf/chili en appelkappers

€20

Ceviche van coquilles saint Jacques

Passievrucht/kaffir/dille

4 gangen menu

€20

Keuze uit twee voorgerechten

€65

Keuze uit één hoofdgerecht
Keuze uit één nagerecht

De hoofdgerechten

VIS

Wilde zeebaars

Olijf/kappers/tomaat/krieltjes/botersausje

€30

Stoverij van Noordzeevis

Coquille/tong/kreeft/rode mul/grijze garnaal Pastinaak/erwt

€30

Ravioli kreeft

Kreeftenvlees/grijze garnaal/bisque

€30

VLEES

Rib eye au poivre

Peper/cognac/seizoensgroenten/verse friet

€40

Varkenswangen

Jus Liège/winterpeen/amandelkroketjes

€30

Kalfszwezerik

Truffel/erwt/kalfsjus/smeuïge aardappel

Na gerechten

€30

Dame blanche

Vanille uit madagaskar / Callebaut

€11

Tarte tatin

Met lotus speculoos ijs

€9,50

Créme brûlée

€8

Selectie kazen

€7,50

Dranken

Bezoek De Heerlyckheyt Restaurant, Maak Vandaag Nog Uw Reservering!