Menu
HET voorgerecht
Kroketje van handgepelde grijze garnaal
Grijze garnaal/divers slaatje/whiskey cocktail dressing
€20
Gelakte zalm
Graanmosterd/honing/bosui/kiemen
€20
Carpaccio van ossenhaas
Truffel/parmigiano reggiano/greenpeez
€20
Tartaar van Belgisch wit-blauw
Klassieke bereiding
€20
Octopus op Italiaanse wijze
olijf/chili en appelkappers
€20
Ceviche van coquilles saint Jacques
Passievrucht/kaffir/dille
4 gangen menu
€20
Keuze uit twee voorgerechten
€65
Keuze uit één hoofdgerecht
Keuze uit één nagerecht
De hoofdgerechten
VIS
Wilde zeebaars
Olijf/kappers/tomaat/krieltjes/botersausje
€30
Stoverij van Noordzeevis
Coquille/tong/kreeft/rode mul/grijze garnaal Pastinaak/erwt
€30
Ravioli kreeft
Kreeftenvlees/grijze garnaal/bisque
€30
VLEES
Rib eye au poivre
Peper/cognac/seizoensgroenten/verse friet
€40
Varkenswangen
Jus Liège/winterpeen/amandelkroketjes
€30
Kalfszwezerik
Truffel/erwt/kalfsjus/smeuïge aardappel
Na gerechten
€30
Dame blanche
Vanille uit madagaskar / Callebaut
€11
Tarte tatin
Met lotus speculoos ijs
€9,50
Créme brûlée
€8
Selectie kazen
€7,50
Dranken
Bezoek De Heerlyckheyt Restaurant, Maak Vandaag Nog Uw Reservering!
De Heerlyckheyt in het prachtige Leut! Geniet van verfijnde Belgische gerechten en een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan dranken. Een culinaire ervaring voor echte fijnproevers!
Menu
Copyright © 2024 –
Webdesign by SMART-ADS