Onze Menukaart
een overzicht van onze menu’s die te verkrijgen zijn in ons restaurant.
Reserveren
0032 472 367266
Voorgerechten
Truffel-kaaskroketjes 3st*
Verse zwarte truffel – brie de Meaux – Divers slaatje
€22,00
–
Kroketje van handgepelde grijze garnaal 1st/2st*
Grijze garnaal – divers slaatje – whiskey cocktail drerssing
€16,00/€18,00
–
Gravad lax van Noorse zalm
Graanmosterd – dille – scandinavische kruiden
€18,00
–
Carpaccio van Belgische wagyu
Verse truffel – Parmigiano reggiano – little gem
€18,00
–
Carpaccio van rode biet
Ricotta – zeste van sinaasappel
€14,00
–
Ceviche van coquille*
Passievrucht – dille
€22,00
Suggestie voorgerecht
Limburgs witte goud/grijze garnaal – iberico – zwarte truffel**
€32,50
Hoofdgerechten
Vlees
Steak tartare*
24k goud – haringkaviaar – dooier – graanmosterd – Amsterdamse ui – cornichon
€27,50
–
Stoverij van varkenswangen
Rodenbach – winterpeen – goudgele frietjes
€24,50
–
Filet pur au poivre**
Goudgele frietjes – puree van choux de Bruxelles en buikspek- peper – cognac
Geflambeerd aan tafel
€36,00
Vis
Visschotel van het huis**
Langoustine – gamba – scampi – coquille – zeewolfhaas
Brunoise – krieltjes rouille
€36,00
–
Heerlyck vispannetje
Coquille – tongfilet – kreeftenvlees – zalm – scampi – grijze garnaal
Zalfje van pastinaak en aardappel
€24,50
–
Wilde zeebaars*
Verse truffel/aardappel-truffel gratin/romanesco
€27,50
De Kids
Frietjes met kipnuggets
€8,00
–
Frietjes met frikandel
€8,00
–
Frietjes met bitterballen
€8,00
De Heerlycke nagerechten
Dame blanche
Vanille uit Madagaskar – Callebaut
€11,00
–
Tarte tatin met lotus speculoos ijs
€9,50
–
Koffie/thee friandise
keuze uit een koffie of thee incl vijf luxe pralines
€8,00
–