Selecteer een pagina

Onze Menukaart

een overzicht van onze menu’s die te verkrijgen zijn in ons restaurant.

Reserveren

0032 472 367266

Email

Voorgerechten

Truffel-kaaskroketjes 3st*

Verse zwarte truffel – brie de Meaux – Divers slaatje

€22,00

Kroketje van handgepelde grijze garnaal 1st/2st*

Grijze garnaal – divers slaatje – whiskey cocktail drerssing

€16,00/€18,00

Gravad lax van Noorse zalm

Graanmosterd – dille – scandinavische kruiden
€18,00

Carpaccio van Belgische wagyu
Verse truffel – Parmigiano reggiano – little gem
€18,00

Carpaccio van rode biet
Ricotta – zeste van sinaasappel
€14,00

Ceviche van coquille*
Passievrucht – dille
€22,00

Suggestie voorgerecht

Limburgs witte goud/grijze garnaal – iberico – zwarte truffel**
€32,50

Hoofdgerechten

Vlees

Steak tartare*
24k goud – haringkaviaar – dooier – graanmosterd – Amsterdamse ui – cornichon
€27,50

Stoverij van varkenswangen
Rodenbach – winterpeen – goudgele frietjes
€24,50

Filet pur au poivre**
Goudgele frietjes – puree van choux de Bruxelles en buikspek- peper – cognac
Geflambeerd aan tafel
€36,00

Vis

Visschotel van het huis**

Langoustine – gamba – scampi – coquille – zeewolfhaas
Brunoise – krieltjes rouille
€36,00

Heerlyck vispannetje

Coquille – tongfilet – kreeftenvlees – zalm – scampi – grijze garnaal
Zalfje van pastinaak en aardappel
€24,50

Wilde zeebaars*
Verse truffel/aardappel-truffel gratin/romanesco
€27,50

De Kids

Frietjes met kipnuggets
€8,00

Frietjes met frikandel
€8,00

Frietjes met bitterballen
€8,00

De Heerlycke nagerechten

Dame blanche
Vanille uit Madagaskar – Callebaut

€11,00

Tarte tatin met lotus speculoos ijs
€9,50

Koffie/thee friandise

keuze uit een koffie of thee incl vijf luxe pralines
€8,00

Créme brûlée
€8,00

Selectie kazen **
€18,00